Where would I find the final answer? Tried this with my students and am curious if we solved it properly. Reply

If you add 25 and two tens you get 45 . Or if you add 10 + 10 = 20 Or 25 + 5 = 30. And my last one is that 25 + 10 = 35. Reply

Ruhan came up with four sums of money: 1. 25 +5 = 30 cents 2. 10 + 5= 15 cents 3. 25+10 = 35 cents 4. 5 +5 = 10 cents The final answer is 45 cents. Reply

Dime=10 cents 2 nickels=5+5=10 cents Quarter=25 Total 45 cents 5+10=15 25+10= 35 5+5=10 25+5=30 Reply

5+5=10 cents=1 dime also, 5+5=10 cents=2 nickels 5+5+10=25 cents=1 quarter so the sum 5+5+10+25=50 cents Reply

One dime is equal to ten cents A nickel is equal to five cents,So two nickels equals to 10 cents One quarter is equal to 25 cents. And if we add them together we get. 10+5+5+25=45 forty five Reply

## 16 thoughts on “Sums of Money”

Where would I find the final answer? Tried this with my students and am curious if we solved it properly.

45 because

5+5=10

10+10=20

20+25=45.

If you add 25 and two tens you get 45 .

Or if you add 10 + 10 = 20

Or 25 + 5 = 30.

And my last one is that 25 + 10 = 35.

45 because

25+10=35

35+5=40

40+5=45

Ruhan came up with four sums of money:

1. 25 +5 = 30 cents

2. 10 + 5= 15 cents

3. 25+10 = 35 cents

4. 5 +5 = 10 cents

The final answer is 45 cents.

10+25=35

10+5=15

25+5=30

5+5=10

Dime=10 cents

2 nickels=5+5=10 cents

Quarter=25

Total 45 cents

5+10=15

25+10= 35

5+5=10

25+5=30

10+5+5+25=45

10+25 = 35 cents

5+ 5= 10 cents

10+5 = 25 cents

10+10=20 cents

the sum = 45 cents.

5+5=10 cents=1 dime

also, 5+5=10 cents=2 nickels

5+5+10=25 cents=1 quarter

so the sum

5+5+10+25=50 cents

5+5=10

5+10=15

5+5+10=20

5+25=30

5+5+25=35

5+10+25=40

5+5+10+25=45

It is 45 5+5=10 20+10 =30 10+5=15 10 + 5+5 = 20 +25 = 45

5+5+10+25=45

the sums are 25+ 10 5+ 5 10 + 5 And 5+25

The sum is 45 because 10+10=20 20+20=40 40+5=45

One dime is equal to ten cents

A nickel is equal to five cents,So two nickels equals to 10 cents

One quarter is equal to 25 cents.

And if we add them together we get.

10+5+5+25=45 forty five