# Sums of Money

How many different sums of money can be made with 1 dime, 2 nickels, and 1 quarter? What are those sums?

## 16 thoughts on “Sums of Money”

1. Daeton MacRury says:

Where would I find the final answer? Tried this with my students and am curious if we solved it properly.

2. ruvel fagura says:

45 because
5+5=10
10+10=20
20+25=45.

3. Rania says:

If you add 25 and two tens you get 45 .
Or if you add 10 + 10 = 20
Or 25 + 5 = 30.
And my last one is that 25 + 10 = 35.

4. YIYI says:

45 because
25+10=35
35+5=40
40+5=45

5. Ruhan says:

Ruhan came up with four sums of money:
1. 25 +5 = 30 cents
2. 10 + 5= 15 cents
3. 25+10 = 35 cents
4. 5 +5 = 10 cents
The final answer is 45 cents.

6. sloane says:

10+25=35
10+5=15
25+5=30
5+5=10

7. Dime=10 cents
2 nickels=5+5=10 cents
Quarter=25
Total 45 cents
5+10=15
25+10= 35
5+5=10
25+5=30

8. nizar albayed says:

10+5+5+25=45

1. nizar albayed says:

10+25 = 35 cents
5+ 5= 10 cents
10+5 = 25 cents
10+10=20 cents
the sum = 45 cents.

9. Meral says:

5+5=10 cents=1 dime
also, 5+5=10 cents=2 nickels
5+5+10=25 cents=1 quarter
so the sum
5+5+10+25=50 cents

10. Brock says:

5+5=10
5+10=15
5+5+10=20
5+25=30
5+5+25=35
5+10+25=40
5+5+10+25=45

11. Kayal says:

It is 45 5+5=10 20+10 =30 10+5=15 10 + 5+5 = 20 +25 = 45

12. Ashley says:

5+5+10+25=45

13. Damien says:

the sums are 25+ 10 5+ 5 10 + 5 And 5+25

14. One dime is equal to ten cents
A nickel is equal to five cents,So two nickels equals to 10 cents
One quarter is equal to 25 cents.
And if we add them together we get.
10+5+5+25=45 forty five